Тема уроку: Вага електрона ВР-1038

Настільні одноплощадкові електронні ваги ВР-1038 (рис. 4.6) можуть використовуватися в комплекті з чекодрукуючим пристроєм. Вони призначені для зважування товарів, автоматичного визначення їхньої маси і вартості, з роздрукуванням чека та зазначенням таких реквізитів: ціни за кілограм, маси товару, вартості покупки.

Найбільша межа зважування - 3 кг, найменша - 20 г.

Дискретність індикації маси -1г.

Час виміру маси -2с.

Припустима погрішність - ± 2 г.

Рис. 4.6. Ваги електронні ВР-1038:



1 - пристрій вантажоприймальний; 2 - блок спостереження; 3 - пульт;

4 - рівень; 5 - шнур електроживлення з триполюсною вилкою;

6 - регулювання ніжки; 7 - кнопка "тара"; 8 - цифрові клавіші;

- вимикач "мережа"; 10 - запобіжник; 11 - кришка; 12 - вихідне

рознімання; 13-табло "ВАРТІСТЬ"; 74-табло "МАСА";

15- табло "ЦІНА " за 1 кг

Електронні ваги - настільні одноплощадкові ваги з вібро-частотним датчиком і цифровим покажчиком маси і вартості. У конструкції вагів використані сучасні інтегральні схеми, безконтактні перемикачі, що забезпечують високу надійність ваг і швидкість зважування.

Вантажоприймальний пристрій вагів (товарна площадка) спирається на підіймальний механізм, що складається з основного і двох допоміжних нерівноплечових важелів. Основний важіль з'єднаний з віброчастотним датчиком, що перетворює зусилля від зважування товару в електричний сигнал.

Блок індикації - це двосторонній індикатор, який має цифрові табло: "ВАРТІСТЬ", "МАСА", "ЦІНА"за 1 кг.

На пульті (клавіатурі) розміщені клавіші з цифрами від 0 до 9 для набору ціни за 1 кг і клавіша "С" для скидання набраної ціни.

Кнопка "тара" використовується для встановлення нульових показань при порожній вантажо-приймальній платформі та для компенсації ваги тари.

Створіть конспект за такими пунктами:

1.Призначення та використання Ваги ВР-1038

2 Технічні параметри 

3.Основні частини будови

4.Призначення кнопки "ТАРА

5.Блок індикації - це

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

19.10.2020. Устаткування хлібопекарського виробництва .Група 5 кухар;пекар. Урок№1 Тема урока: Основні види устаткування хлібопекарського виробництва

19.10.2020 21гр.кухарів / Гігієна та санітарія виробництва УРОК №13