21кухарів 26.10.2021 Облік,калькуляція і звітність Отримати посилання Facebook X Pinterest Електронна пошта Інші додатки Доброго дня шановні учні!Сьогодні Вам необхідно виконати практичну роботу №3 на стор.37 робочого зошита натисніть тут Отримати посилання Facebook X Pinterest Електронна пошта Інші додатки Коментарі
02.11.2020 Гігієна та санітарія виробництва Урок 14 Тема уроку: Санітарно - гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуків Опрацюйте матеріал уроку №14 Обов’язково занотуйте виділене жовтим в тексті. Докладніше
Доброго дня шановні учні!Сьогодні Вам необхідно виконати практичну роботу №3 на стор.37 робочого зошита натисніть ту т Практична робота Докладніше
19.10.2020 21гр.кухарів Устаткування підприємств харчування Урок 8 Опрацюйте матеріали уроку за посиланням Тема уроку Сучасна електронна ваговимірювальна техніка https://naurok.com.ua/urok-suchasna-elektronna-vagovimiryuvalna-tehnika-103136.html l Докладніше
Коментарі
Дописати коментар