02.11.2020 Гігієна та санітарія виробництва Урок 14 Тема уроку: Санітарно - гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуків Отримати посилання Facebook X Pinterest Електронна пошта Інші додатки листопада 09, 2020 Опрацюйте матеріал уроку №14 Обов’язково занотуйте виділене жовтим в тексті. Отримати посилання Facebook X Pinterest Електронна пошта Інші додатки Коментарі Іванна5 вересня 2022 р. о 06:52Кухар Пекар ВідповістиВидалитиВідповідіВідповістиДодати коментарЗавантажити більше... Дописати коментар
жовтня 29, 2021 Доброго дня шановні учні!Сьогодні Вам необхідно виконати практичну роботу №3 на стор.37 робочого зошита натисніть ту т Практична робота Докладніше
19.10.2020 21гр.кухарів Устаткування підприємств харчування Урок 8 жовтня 23, 2020 Опрацюйте матеріали уроку за посиланням Тема уроку Сучасна електронна ваговимірювальна техніка https://naurok.com.ua/urok-suchasna-elektronna-vagovimiryuvalna-tehnika-103136.html l Докладніше
Кухар Пекар
ВідповістиВидалити