23.10.2020р. 21гр.кухарів Устаткування підприємств харчування Урок№9 Отримати посилання Facebook X Pinterest Електронна пошта Інші додатки жовтня 23, 2020 Опрацюйте навчальний матеріал уроку.https://kuharpekar.blogspot.com/p/1038-1038.html Отримати посилання Facebook X Pinterest Електронна пошта Інші додатки Коментарі
02.11.2020 Гігієна та санітарія виробництва Урок 14 Тема уроку: Санітарно - гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуків листопада 09, 2020 Опрацюйте матеріал уроку №14 Обов’язково занотуйте виділене жовтим в тексті. Докладніше
жовтня 29, 2021 Доброго дня шановні учні!Сьогодні Вам необхідно виконати практичну роботу №3 на стор.37 робочого зошита натисніть ту т Практична робота Докладніше
19.10.2020 21гр.кухарів Устаткування підприємств харчування Урок 8 жовтня 23, 2020 Опрацюйте матеріали уроку за посиланням Тема уроку Сучасна електронна ваговимірювальна техніка https://naurok.com.ua/urok-suchasna-elektronna-vagovimiryuvalna-tehnika-103136.html l Докладніше
Коментарі
Дописати коментар