Доброго дня шановні учні!Сьогодні Вам необхідно виконати практичну роботу №3 на стор.37 робочого зошита натисніть тут
19.10.2020. Устаткування хлібопекарського виробництва .Група 5 кухар;пекар. Урок№1 Тема урока: Основні види устаткування хлібопекарського виробництва
Тема урока: Основні види устаткування хлібопекарського виробництва Опрацюйте сторінки 23-24 підручника розділ 1.5.2.та Запишіть тему уроку та зробіть опорний конспект за такими питаннями: 1. Як поділяють устаткування в залежності від його призначення? 2.Яке устаткування належить до технологічного, транспортного, 3.Запишіть п’ять груп устаткування Перегляньте відеоролик Опрацьований матеріал фотографуєте та надсилаєте на вайбер або телеграм за номером 0978788315.
Коментарі
Дописати коментар